Hoogleraar Leonard Besselink (UvA) stopt ermee, maar niet met alles

Heb jij nog college gehad van Leonard Besselink en wens je dat ook anderen toe? Dat wordt wat lastiger, want hij heeft afscheid genomen. Toch zou je 'm best nog wel ergens tegen kunnen komen, want Besselink is een drukbezette emeritus, zo blijkt uit een artikel van de UvA.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“Vandaag en morgen geef ik hoorcolleges en werkgroepen, morgen bereid ik een Zoom-presentatie voor over de laatste uitspraak van het Poolse Constitutionele hof en donderdag promoveert een van mijn laatste promovendi in Leiden”, vertelt hij aan de UvA. Lees het interview waarin de hoogleraar terugblikt op zijn loopbaan én vooruit kijkt.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top