IE-diner: beproefde formule

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“Het lijkt wel of de aanwezigen elk jaar jonger worden”, verzuchtte een veteraan bij het IE-diner. En misschien is dat zo, maar het kan natuurlijk ook aan de ouder wordende veteraan liggen. 24 januari was het in ieder geval weer zover. De formule was beproefd en onveranderd: na één borrel, vier zeer uiteenlopende voordrachten, vijf gangen en een groot aantal glazen wijn, verlaat minstens de helft van de aanwezigen enigszins wankel de feestlocatie, Hotel Arena in Amsterdam. Fotograaf Chris van Houts had veel eerder op de avond iedereen al van links naar rechts vastgelegd.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top