Invoering van ‘Toga Tuesday’

Op 1 april berichtte de Radboud Universiteit over Toga Tuesday. Mr. Studenten is benieuwd hoe die eerste dag van de invoering van de toga tijdens de colleges verlopen is....

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
(foto: Chris van Houts)

“Om als student goed voorbereid de arbeidsmarkt te betreden, is het van belang dat je al went aan het bestaan als beëdigd jurist”, is de uitleg van de universiteit. “Daarom voert de rechtenfaculteit vanaf volgende week dinsdag ‘Toga Tuesday’ in. Dit houdt in dat je wekelijks op dinsdag college in een toga volg.” De studenten konden op 1 april “voor 10 euro in het Grotiusgebouw een toga passen en aanschaffen.” Ook zou het mogelijk zijn “om met je studentenpas een toga to-go te huren.”

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top