ISLEGAL breidt uit met nieuwe collega

Delen:

Charlotte KrulsDoor de toename van het aantal opdrachten heeft ISLEGAL een nieuwe collega aangetrokken: Charlotte Kruls. Charlotte is in januari 2016 in dienst getreden bij ISLEGAL. Zij vervult net als de oprichters Nick Spenkelink en Remco Abeln de rol van Consultant. Charlotte heeft bijna tien jaar werkervaring in de wereld van HR, Recruitment en Werving en Selectie van juristen. Eerder werkte zij samen met Nick Spenkelink en Remco Abeln bij NIG Ondernemingsrecht (nu DPA Legal) en nu is de samenwerking weer nieuwe leven ingeblazen. Charlotte is hiervoor werkzaam geweest bij bij Ahold, Lexence en Simmons & Simmons.

Charlotte is blij met haar nieuwe functie. “Het is fijn om weer samen te werken met Remco en Nick en om actief te zijn in de bemiddeling van juristen. Het sparren met de klant en de kandidaat over de kansen in de juridische markt geeft mij elke dag weer een goed gevoel”. Mijn doel is om de duurzame relaties die ISLEGAL heeft opgebouwd verder uit te bouwen en bedrijven te ondersteunen bij het vinden van de juiste nieuwe collega’s. Bij ISLEGAL krijg ik volop de kans om mijn relaties op dit punt te helpen.”

Over ISLEGAL

ISLEGAL is gespecialiseerd in het vinden van de juiste jurist of advocaat voor jouw organisatie – vast dan wel tijdelijk. Wij kunnen bouwen op jarenlange ervaring en een groot netwerk van juristen met diverse ambities en capaciteiten. Of het nu gaat om een tijdelijke of permanente invulling: wij kijken verder dan een CV en profielschets om te achterhalen wie de beste kandidaat is. Door onze ervaring weten wij welke achterliggende aspecten van belang zijn voor een succesvolle relatie tussen opdrachtgever en jurist – op korte én op lange termijn. Doordat we onze kandidaten en opdrachtgevers ook na bemiddeling volgen, kunnen we bovendien snel inspringen op nieuwe ontwikkelingen. Zowel over onze werkwijze als onze tarifering zijn we transparant.

Search (Werving & Selectie)

Als je een jurist of advocaat zoekt om je organisatie blijvend te versterken, heeft ISLEGAL een grote toegevoegde waarde om de juiste kandidaat te vinden. Ons proces is niet leidend, de juiste plaatsing wel. In ons uitgebreide netwerk bevinden zich juristen met werkervaring in bedrijfsleven, advocatuur en notariaat, in verschillende stadia van hun loopbaan. Sinds 2001 zijn wij werkzaam binnen deze specialistische markt en weten we als geen ander wie de juiste persoon voor jouw organisatie is.

Aanpak

In een persoonlijk gesprek brengen we de verwachtingen in kaart. Welke expertise heeft de organisatie nodig en welke persoonlijkheid past het beste bij het team en de bedrijfscultuur? Ons contact met kandidaten start niet pas bij een nieuwe vacature; wij investeren in langdurige relaties. Daardoor spreken, bereiken en kennen wij kandidaten die buiten jouw zicht blijven. Door onze ervaring met andere opdrachtgevers, kunnen wij bovendien met je sparren over ontwikkelingen op de markt en meedenken over de samenstelling van de juridische afdeling. Indien nodig gaan we buiten de gebaande paden om de beste kandidaat te vinden. Het totale traject neemt één tot vijf maanden in beslag, afhankelijk van de wensen en eisen.

Interim

Snel iemand vinden die aan specifieke kwaliteiten voldoet is geen sinecure. Wij werken al vele jaren met de juristen uit ons netwerk. Daardoor zijn wij in staat op ieder moment de beste kandidaat te vinden om de behoefte in de organisatie op te vullen. Wij werken met juristen uit allerlei vakgebieden. Generalisten en specialisten op alle niveaus die wij persoonlijk kunnen aanbevelen. Een interim oplossing biedt de beoogde flexibiliteit in budget en formatie en waarborgt tegelijkertijd de continuïteit binnen de onderneming. Wij letten op zaken die voor jou misschien minder voor de hand liggend zijn, maar onmisbaar zijn voor een succesvolle bemiddeling. Binnen één tot twee werkdagen zijn wij in staat geschikte kandidaten te presenteren.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven