ISO 9001 certificaat voor AKD

Delen:

akdHet kantoor van AKD advocaten & notarissen in Brussel heeft het ISO 9001 certificaat behaald. Dit certificaat garandeert een systematische aandacht voor kwaliteit en kwaliteitsverbetering van dienstverlening. Zo wordt er gelet op meting en monitoring van de klanttevredenheid, corrigerende en preventieve maatregelen, directiebeoordeling en interne audits. AKD is hiermee een van de eerste zakelijke dienstverleners in de sector die dit certificaat heeft behaald.

Marije Osse, advocaat Europees recht en mededingingsrecht en partner bij AKD, stelt: “Bij AKD hechten we veel belang aan een goede en persoonlijke relatie met onze klanten. Voor al onze opdrachtgevers streven we naar hetzelfde doel: het realiseren van de allerbeste juridische oplossingen en daarbij het hoogste niveau van klanttevredenheid. In dit kader is het ISO 9001 certificaat een uitstekend middel om de continue hoge kwaliteit van onze diensten te monitoren en te garanderen.”

Meer informatie kunt u vinden op www.akd.nl.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven