Joost Becker (Dirkzwager) gerankt als ‘Recommended Individual’

Dirkzwager legal & tax wordt dit jaar voor het eerst vertegenwoordigd door Joost Becker in de prestigieuze WTR 1000, waar hij is gerankt als Recommended Individual.

Delen:

Joost Becker Dirkzwager gerankt als Recommended Individual

Becker heeft deze ranking te danken aan zijn uitstekende track record op het gebied van het merkenrecht, waaronder de klanten waarvoor hij werkt en de zaken die hij behandelt. Becker wordt omschreven als “a highly reputable, likeable and reliable” litigator.”

De WTR 1000 – ‘The World’s Leading Trademark Practitioners’ – is een jaarlijkse ranking, gebaseerd op uitgebreid onafhankelijk onderzoek in de markt door een objectief researchteam, met feedback van cliënten en inzendingen van advocatenkantoren. Dirkzwager legal & tax zegt zeer verheugd te zijn met de positieve aanbeveling van Joost Becker “en daarmee het gehele team van IE-advocaten. Deze ranking is een resultaat waar we trots op zijn.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven