Skills

Jouw kennis en communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen doe je zo

Wens jij op succesvolle wijze communicatiestrategieën te ontwikkelen èn te implementeren, wens jij te allen tijde op de hoogte te zijn van de mogelijkheden van social media en ben je benieuwd hoe je deze in kunt zetten om op effectieve wijze communicatieplannen op te stellen waarin alle componenten en communicatiemiddelen samenkomen? De communicatieve vakopleidingen van SRM verstevigen het fundament onder jouw dagelijkse praktijk als communicatieprofessional en bieden jou door middel van individuele begeleiding een impuls aan jouw professionele groei.

Hierbij komen de belangrijkste aspecten voor de hedendaagse communicatieprofessionals aan bod en verdiep jij je samen met jouw coach in de verschillende aspecten waarbij communicatie bijdraagt in de diverse strategieën van een organisatie, en welke invulling je daarin als mogelijkheden bezit. Daarbij  ontwikkel jij je dankzij SRM niet alleen als communicatieprofessional, maar ontwikkel je ook nog eens de juiste schrijfvaardigheden om zo jouw creatieve concepten op een strategische wijze tot stand te brengen. Al jaren staat SRM aangeschreven als dé opleiding voor marketing – en communicatieprofessionals, waardoor jij door middel van jouw Communicatieprofessional B diploma direct waarde aan jouw cv toevoegt, en jij jouw collega’s geheid een exclusief stapje voor bent.

Voor wie

Ben je werkzaam als communicatieprofessional of oefen je een functie uit waarbij hiervoor ondersteunende aspecten aan bod komen en wil jij daarbij jouw kennis en communicatieve vaardigheden verder ontwikkelen? Dan is de opleiding Communicatieprofessional B of een andere  opleiding online communicatie, de perfecte manier om jouw skills naar een ander niveau te tillen.

Het programma

Tijdens de opleiding optimaliseer jij jouw kennis en adviesvaardigheden als communicatieprofessional verder uit. Je ontwikkelt de juiste vaardigheden om een integraal communicatieplan op te stellen en verdiept je in het communicatielandschap, waarvoor je aan de slag gaat met diverse huisstijlmanagement strategieën om zo op eenvoudige wijze een communicatieonderzoek op te stellen en uit te kunnen voeren. Daarbij komen jouw communicatieve-, schrijf-, gespreks, – en interviewtechnieken aan bod, zodat jij over de juiste input beschikt en in staat bent allesomvattende briefings op te zetten. De communicatieve inzichten die jij op zal brengen dankzij de opleiding tot Communicatieprofessional B weet jij jouw doelgroepen effectief te bereiken en kun jij ze raken door de kern uit jouw boodschap expliciet te benadrukken.

Direct resultaat

Dankzij de opleiding tot Communicatieprofessional B:

  • leer je communicatiestrategieën te ontwikkelen en op succesvolle wijze te implementeren;
  • beschik je over diverse contentstrategieën om deze volledig af te kunnen stemmen op de huisstijl van de organisatie waarvoor jij werkzaam bent;
  • verkrijg je nieuwe inzichten met betrekking tot de mogelijkheden van social media en hoe je deze op effectieve wijze kunt benutten;
  • stel je gemakkelijk communicatieplannen op waarin alle componenten en communicatiemiddelen op strategische wijze samenkomen;
  • til jij jouw gespreks- en interviewtechnieken naar een professioneel niveau

Topdocenten uit de praktijk

SRM zorgt ervoor dat de docenten die jou individueel zullen begeleiden, zorgvuldig worden geselecteerd. Hierin zijn vakkennis binnen de online markt, ruimte en actuele ervaring in het vakgebied en didactische kwaliteiten de belangrijkste criteria, zodat jij in alle aspecten voorzien wordt. Daarnaast is het voor SRM van groot belang dat er bij iedere bijeenkomst een docent wordt ingezet die in zijn of haar dagelijkse praktijk met alle facetten van het werkveld in aanraking komt, zodat de docenten over de juiste theorieën beschikken en deze eenvoudig kunnen vertalen naar de voor jou herkenbare praktijk.

Toelatingsvoorwaarden

Voor deze vakopleiding gelden geen specifieke vooropleidingseisen, maar affiniteit met en/of actuele werkervaring binnen het werkveld zijn een pré.

Wilt u geen belangrijk juridisch nieuws meer missen?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over de auteur

Webmeester

Webmeester

Recente vacatures

Recente vacatures