Jouw professionele groei

OSR juridische opleidingen is thuis in bijna twintig verschillende rechtsgebieden. Ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling willen we jouw vertrouwde partner zijn. Geef jouw vaardigheden, en daarmee jouw effectiviteit een boost en schrijf je in voor een van onze hooggewaardeerde effectiviteitstrainingen. Of je nu een betere onderhandelaar wilt worden, een betere pleiter of dat je doel is om aan het eind van een werkdag ‘opgeruimd’ naar huis te gaan, wij kunnen je daarbij helpen! Kies voor een van onze inspirerende, op de juridische praktijk toegesneden trainingen. Lees snel verder...

Delen:

Training toepassen ChatGPT voor advocaten – start 17 juni
AI-tools als ChatGPT zijn al niet meer weg te denken uit een groeiend aantal sectoren. Dat geldt zeker ook voor het juridische domein. Maar hoe gebruik je ChatGPT optimaal en veilig in jouw dagelijkse praktijk als advocaat? In deze praktische training vertellen experts Frank te Biesebeek en Martijn Doornbos je daar alles over! Daarna ga je zelf aan de slag met herkenbare opdrachten. Kijk snel op de site voor het volledige programma.

Meer informatie of inschrijven >

Training effectief optreden bij de bestuursrechter – start 18 juni
In slechts twee dagen leren hoe je jouw presentatie voor een bestuursrechter optimaliseert? Dat lukt zeker met deze training! Oefen in een veilige, maar realistische setting hoe je jouw zaken effectiever kunt bepleiten. Schrijf je snel in voor deze populaire tweedaagse training!
“Erg waardevol en leerzaam. Je krijgt nuttige tips mee om toe te kunnen passen in jouw werk”, aldus een oud-deelnemer.

Meer informatie of inschrijven >

Beroepsopleiding legal mediator en ADR-specialist – start 4 september
Deze opleiding is nieuw in ons aanbod. Leer welke vaardigheden uit de mediationpraktijk jij als advocaat of jurist effectief kunt toepassen in jouw zaken. Onze beste trainers leren jou hoe je creatiever conflicten kan begeleiden en oplossen. Klik snel door voor meer informatie over de verschillende modules van deze unieke beroepsopleiding.

Meer informatie of inschrijven >

Basistraining Harvard onderhandelen voor juristen – start 12 september
Wat kan de Harvard-onderhandelingsmethode betekenen voor de juridische praktijk? Deze wetenschappelijk onderbouwde methode heeft wereldwijd haar waarde bij geschilbeslechting ruimschoots bewezen. De kern is dat de focus ligt op principieel onderhandelen en het vinden van gemeenschappelijke belangen, wat resulteert in win-winoplossingen. Laat je overtuigen van de waarde van deze training door de reviews van eerdere deelnemers op onze site. Zij waardeerden deze training gemiddeld met een 8,7!

Meer informatie of inschrijven >

 

Training tijd winnen en stress verminderen – start 23 september
Werken zonder stress en toch tijd besparen? Dat kan! Eerdere deelnemers aan deze training vergrootten hun output, maar bespaarden tegelijkertijd gemiddeld maar liefst 8 uur per week! Het ‘geheim’ zit hem in niet uitstellen, meer focus en realistischer plannen.
Bekijk meer voordelen van deze training op de cursuspagina.

Meer informatie of inschrijven >

Bij OSR weten we wat juristen en advocaten nodig hebben om hun vaardigheden naar een nog hoger plan te tillen! Wij werken met de beste docenten en trainers die jou leren hoe je nog effectiever kunt opereren binnen en buiten de rechtbank. Wil je meer weten over ons totale cursusaanbod op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Kijk dan op onze site of neem contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Bekijk volledig aanbod >

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven