Karen Verkerk (Dirkzwager) leidt advocatenkoepel TELFA

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Notaris Karen Verkerk (Dirkzwager legal & tax) is benoemd tot president van de Trans European Law Firm Alliance (TELFA). Ze is de eerste vrouwelijke president. TELFA is een netwerk van onafhankelijke Europese advocatenkantoren, actief in 26 landen, met meer dan 1.000 advocaten.

Tweede keer

Verkerk zat al vier jaar in het bestuur van TELFA. Vertegenwoordigers van de leden kozen haar op dinsdag 12 februari tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van de alliantie in Brussel. Ze volgt Richard Isham op, die zes jaar president is geweest. “Ik heb er zin in,” reageert Verkerk.

De Nederlandse notaris is sinds 1997 partner bij Dirkzwager, het enige Nederlandse lid van TELFA. Het is de tweede keer dat een Nederlandse president wordt gekozen. Frans Knüppe – nu de deken van de Nederlandse Orde van Advocaten – bezette de positie eerder.

Expertise

“Lid zijn van TELFA is altijd een grote aanwinst geweest voor ons bedrijf in het algemeen, en voor mijn praktijk in het bijzonder,” zei Verkerk na haar benoeming. “Dankzij het lidmaatschap kunnen we onze klanten de garantie bieden dat hun internationale belangen worden behandeld met alle expertise en kwaliteit die zij ‘thuis’ hebben.” Ze noemt de benoeming “een grote eer” en de baan “een grote uitdaging”.

Karen Verkerk is als notaris en partner gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Ze is eerder bestuursvoorzitter geweest van Dirkzwager.

Lees meer over:

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl