Karen Verkerk (Dirkzwager) leidt advocatenkoepel TELFA

Delen:

Notaris Karen Verkerk (Dirkzwager legal & tax) is benoemd tot president van de Trans European Law Firm Alliance (TELFA). Ze is de eerste vrouwelijke president. TELFA is een netwerk van onafhankelijke Europese advocatenkantoren, actief in 26 landen, met meer dan 1.000 advocaten.

Tweede keer

Verkerk zat al vier jaar in het bestuur van TELFA. Vertegenwoordigers van de leden kozen haar op dinsdag 12 februari tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van de alliantie in Brussel. Ze volgt Richard Isham op, die zes jaar president is geweest. “Ik heb er zin in,” reageert Verkerk.

De Nederlandse notaris is sinds 1997 partner bij Dirkzwager, het enige Nederlandse lid van TELFA. Het is de tweede keer dat een Nederlandse president wordt gekozen. Frans Knüppe – nu de deken van de Nederlandse Orde van Advocaten – bezette de positie eerder.

Expertise

“Lid zijn van TELFA is altijd een grote aanwinst geweest voor ons bedrijf in het algemeen, en voor mijn praktijk in het bijzonder,” zei Verkerk na haar benoeming. “Dankzij het lidmaatschap kunnen we onze klanten de garantie bieden dat hun internationale belangen worden behandeld met alle expertise en kwaliteit die zij ‘thuis’ hebben.” Ze noemt de benoeming “een grote eer” en de baan “een grote uitdaging”.

Karen Verkerk is als notaris en partner gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Ze is eerder bestuursvoorzitter geweest van Dirkzwager.

Lees meer over:

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven