Kennedy Van der Laan versterkt in twee maanden tijd IT-team met vier collega’s

Met de komst van Van Mansfeld en Weijland is het IT-team van Kennedy Van der Laan in twee maanden versterkt met vier nieuwe collega's.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Wieger Weijland en Remi van Mansveld

Eerder hebben Saskia Hartogh en Fabian van de Wetering zich bij het team gevoegd. Onlangs zijn ook Remi van Mansfeld en Wieger Weijland gestart in het IT-team van Kennedy Van der Laan, beiden als advocaat-medewerker. Van Mansfeld maakte op 15 september de overstap. Hiervoor was hij zo’n drieënhalf jaar werkzaam als advocaat IT bij Van Benthem en Keulen in Utrecht. Weijland maakte per 1 oktober de overstap van Banning advocaten in Den Bosch waar hij eveneens zo’n drie jaar werkzaam is geweest binnen het IT-recht. Daarvoor werkte hij zo’n vier jaar bij VDB Advocaten en Notarissen.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Gemeente Pijnacker-Nootdorp zoekt een

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top