Kennedy Van der Laan

Meet the Kennedys

Van de maan af gezien zijn we allen even groot, schreef Multatuli. Zo kijken wij ook graag naar onze wereld. Als advocatenkantoor werken wij niet vanuit de bubbel van puur juridisch perspectief. Wij werken vanuit een brede visie op de wereld, op het leven om ons heen, op de omgeving waarin onze cliënten hun business en hun leven leiden. Als je de wereld van je cliënten snapt, snap je ook beter wat ze nodig hebben. Dat maakt je tot een betere advocaat en voegt extra betekenis toe aan het werk dat je voor je cliënten doet. Welkom bij Kennedy Van der Laan!

Kennedy Van der Laan in de notendop

Kennedy Van der Laan is een Amsterdams advocatenkantoor met 210 medewerkers, waarvan ruim 120 advocaten. Vanuit ons kantoor in de hoofdstad werken wij wereldwijd voor een breed scala aan bekende en onbekende cliënten, van startups tot multinationals.

De oprichters kozen 30 jaar geleden voor een nieuwe vorm van advocatuur. De focus werd verlegd van veel geld verdienen, naar menselijk- en maatschappelijk welzijn. Op die manier werken wij nog steeds: in een open en vriendelijke omgeving. In een kantoor boordevol kunst. Het heeft in al die jaren geleid tot een prachtig kantoor. Waar op topniveau wordt gepresteerd, maar tegelijkertijd een goede sfeer hangt en iedereen leuk met elkaar omgaat. Een gezonde werk-privé balans combineren we met de ambitie om de beste te zijn. Persoonlijke vrijheid staat bij ons voorop en je hoeft op niemand te lijken, dus draag op kantoor gewoon die jeans met snelle sneakers. Of iets anders dat bij je past natuurlijk.

Leuk om jou te ontmoeten

Ben je een gedreven jurist met gevoel voor maatschappelijke en persoonlijke verhoudingen? Kom dan vooral eens kennismaken, want we snappen dat je ons pas gelooft als je het zelf ervaart. Schuif bijvoorbeeld een keertje aan bij Het KennedyCafé en drink een kop koffie van onze kantoorbarista samen met een advocaat die werkzaam is binnen de sectie van jouw interesse. Ook het lopen van een student-stage is een perfecte manier om te ontdekken wat Kennedy Van der Laan voor ons bijzonder maakt.

Contact

Ben jij nieuwsgierig naar ons geworden en wil jij ons ontmoeten tijdens één van de activiteiten, of beter nog: wil je meteen solliciteren? Neem dan contact op met Thijs Hannema, onze corporate recruiter. Omdat Thijs zelf advocaat is geweest, kan hij goed met je onderzoeken of de advocatuur of Kennedy Van der Laan bij je past. Je kan Thijs het beste mailen via thijs.hannema@kvdl.com.

Kennedy Van der Laan

Molenwerf 16
1014BG Amsterdam

Vacatures bij Kennedy Van der Laan

Op dit moment zijn hier geen openstaande vacatures.

Dit schreef Mr. over Kennedy Van der Laan

Scroll naar boven