KienhuisHoving breidt de advocatuur verder uit

Onlangs hebben vier advocaten zich aangesloten bij KienhuisHoving. Hiermee breidt het kantoor de advocatuur verder uit.

Delen:

Van links naar rechts: John Jansen, Saskia Bollen, Suzanne Steegmans en Linda van der Vaart

Saskia Bollen en Linda van der Vaart maken de overstap samen. Zij komen bij Van Odijk Advocaten vandaan. Beiden zijn gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Bollen is naast advocaat arbeidsrecht ook MfN-registermediator en geregistreerd vertrouwenspersoon. Matthijs van Rozen namens het bestuur: “Saskia en Linda vormen een hecht en enthousiast team arbeidsrecht. Arbeidsrecht is een veelomvattend rechtsgebied dat voor iedere onderneming en instelling relevant is.”

Met John Jansen breidt KienhuisHoving niet alleen de advocatuur in Utrecht verder uit, maar ook de sectie Intellectuele Eigendom, ICT-recht & Privacy. Het kantoor over Jansen: “John is een technisch onderlegde advocaat met een achtergrond in de IT en bedrijfseconomie. John heeft ruimte ervaring in het adviseren en opstellen van overeenkomsten, waaronder IT-contracten, het adviseren over IT- en IE-geschillen en vraagstukken, het voldoen aan de privacy- en e-commerce regelgeving en over de IT- en IE-aspecten van fusies en overnames.”

Ook heeft KienhuisHoving zich versterkt met een specialist in het gezondheidsrecht en het arbeidsrecht in de zorg, Suzanne Steegmans. Ze is sinds 2010 advocaat en heeft hiervoor bij KBS advocaten in Utrecht gewerkt, waar zij zich voornamelijk op de zorg heeft gericht en zich heeft gespecialiseerd in het gezondheidsrecht en arbeidsrecht.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven