KienhuisHoving Utrecht verhuisd naar het Newton House

KienhuisHoving in Utrecht is uit haar jasje aan de Koningslaan 62 gegroeid, en is daarom per 1 november 2022 verhuisd naar de zesde verdieping van het Newton House aan de Newtonlaan 265 in Utrecht. De verhuizing is een logisch gevolg van de fusie tussen Holtman Notarissen en KienhuisHoving N.V. een paar jaar geleden en verdere groei.

Delen:

De nieuwe locatie is slechts op een paar minuten afstand van het huidige kantoor. De dienstverlening van KienhuisHoving wordt dan ook ongewijzigd gecontinueerd, vertelt het kantoor.
KienhuisHoving is een middelgroot advocaten- en notarissenkantoor met vestigingen in Enschede en Utrecht. “De verhuizing stelt KienhuisHoving in staat om zich verder te profileren in de Utrechtse markt en haar full service praktijk verder uit te bouwen”, aldus Lesley Broos, managing partner van het kantoor.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven