Kies voor maatwerk! Kies voor een incompany-opleiding van OSR

OSR is marktleider in opleidingen en trainingen voor juridische professionals. Ze is thuis in bijna twintig rechtsgebieden en heeft een groot aanbod aan opleidingen, actualiteitencursussen, verdiepingscursussen en praktische trainingen. Onze docenten volgen de ontwikkelingen in het veld op de voet en wij passen de inhoud van onze cursussen voortdurend aan de actualiteit aan.

Delen:

Kies voor incompany-onderwijs

Ben je op zoek naar een opleiding die volledig is aangepast aan jouw organisatie én naadloos aansluit op de onderwijsbehoeften van jouw medewerkers? Ook dan is OSR jouw vertrouwde opleidingspartner! Met een incompany-opleiding of -training helpen wij de kennis en vaardigheden van een heel team, afdeling of organisatie efficiënt en snel naar een hoger niveau te tillen. Doordat de deelnemers de kennis en vaardigheden samen opdoen, wordt de lesstof breder besproken en gedeeld.

Kies voor 100% flexibiliteit

Wij passen bestaande cursussen aan jouw specifieke wensen aan of laat ons een compleet nieuwe opleiding of training ontwikkelen. Een maatwerkoplossing die geheel is toegespitst op jouw organisatie en unieke leerbehoeften. Wij zoeken er de beste docenten bij.
OSR gelooft in maatwerk en dat bewijzen de reviews van de organisaties die je voorgingen. Lees ze via www.osr.nl/reviews-maatwerk.
Gemiddeld scoren onze incompany opleidingen en trainingen een 8,5!

Kies voor ervaring

Jaarlijks verzorgt OSR ruim honderd incompany-opleidingen en -trainingen over alle mogelijke onderwerpen. Variërend van een training helder schrijven voor tien juristen van een advocatenkantoor tot een online webinar voor 1500 medewerkers, juristen, HR-managers en leidinggevenden van een grote overheidsinstantie. OSR faciliteert ook de evaluatie van de opleiding, certificaten en eventuele PO-punten.

Persoonlijk advies

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Onze opleidingsmanager neemt graag alle opties met je door. Of doorloop het stappenplan voor incompany-opleiding op onze site: www.osr.nl/wp-content/uploads/2023/03/Incompany-opleidingen-2023-.png

Maak snel een afspraak voor een persoonlijk advies.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven