Knowliah opnieuw erkend als representatieve aanbieder wereldwijd in software oplossingen voor juridische departementen

Boortmeerbeek, 15/09/2020 – Knowliah werd opnieuw erkend als één van de representatieve aanbieders wereldwijd in de Market Guide for Corporate Legal Matter Management (augustus 2020), en een maand later in de Market Guide for Enterprise Legal Management Solutions (september 2020). Beide rapporten worden verstrekt door Gartner. Het is het tweede jaar op rij dat Knowliah een wereldwijde erkenning krijgt voor haar software oplossingen voor juridische afdelingen van bedrijven.

Delen:

Press release Knowliah Gartner

Het Belgische softwarebedrijf Knowliah werd door Gartner uitgeroepen als één van de wereldwijde representatieve aanbieders in zowel de Market Guide for Corporate Legal Matter Management van augustus 2020 als in de Market Guide for Enterprise Legal Management Solutions van september 2020. Dit zijn waardevolle erkenningen voor Knowliah, aangezien Gartner bekend staat als ’s werelds meest toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau.

Knowliah is twee keer beschouwd als een representatieve aanbieder dankzij het product Knowliah For Legal Teams, wat juridische afdelingen helpt met hun dagelijkse activiteiten en het beheren van hun workflows. Een opmerkelijk feit: Knowliah is ook dit jaar het enige Belgische softwarebedrijf dat in beide rapporten van Gartner is opgenomen.

De doelstelling van de gepubliceerde Market Guides van Gartner is om applicatiebeheerders of softwareleveranciers, zoals Knowliah, nauw te laten samenwerken met juridische afdelingen. Wanneer beide partijen de inzichten uit de rapporten gebruiken, begrijpen ze de steeds veranderende markt beter en kan hierop geanticipeerd worden met de nodige technologische oplossingen.

Knowliah, bekroond als Best Legal Tech Company in 2018 (Trends Legal Awards), ondersteunt juridische departementen van bedrijven over de hele wereld om hun efficiëntie te verhogen, de samenwerking te verbeteren en de kosten te verlagen.

Over Gartner

Gartner staat bekend als ’s werelds meest toonaangevende onderzoeks- en adviesbureau op het gebied van ICT en aanverwante managementonderwerpen.

*Gartner onderschrijft geen enkele leverancier, product of dienst die wordt afgebeeld in zijn onderzoekspublicaties, en adviseert technologiegebruikers niet om alleen die leveranciers te selecteren met de hoogste beoordelingen of een andere aanduiding. De onderzoekspublicaties van Gartner bestaan uit de meningen van de onderzoeksorganisatie van Gartner en mogen niet worden geïnterpreteerd als feitelijke verklaringen. Gartner wijst alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot het onderzoek, inclusief garanties van verkoopbaarheid of geschiktheid voor een bepaald doel. 

Over Knowliah

Knowliah ontwikkelt en verkoopt softwareoplossingen voor het beheer van ongestructureerde informatie en kennis, gebaseerd op zeer innovatieve en intelligente algoritmen en met automatische verrijking van teksten door middel van meta-data. In 2018 ontving Knowliah de Best Legal Tech Company Award (voor ELM-oplossingen) van Trends Legal Awards. Vorig jaar werd Knowliah vernoemd door Gartner als representatieve aanbieder in de Market Guide for Enterprise Legal Management Solutions (oktober 2019).

Meer informatie

Knowliah

www.knowliah.com

info@knowliah.com

sien.bode@knowliah.com

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven