Partnerbijdrage van

Legal&Tech Editie 7 is nu gratis te lezen

Yes! Daar is hij dan, de 7de editie van het Legal&Tech magazine. In deze editie staan wij samen met alle Lexxyn Groep Partners stil bij de ontwikkelingen op het gebied van ICT en digitalisering voor de juridische praktijk. Dit blad is dus niet te missen voor de jurist, notaris of deurwaarder met een affiniteit voor technologie.

Delen:

Het Legal&Tech magazine is zowel gratis als E-zine (er is geen registratie nodig) en als fysiek magazine beschikbaar. Ontvangt u Mr. Magazine? Dan ontvang u bij de december uitgave een exemplaar van Legal&Tech magazine. Heeft u geen abonnement op Mr. Magazine, of is het magazine niet meegeleverd? Ga dan naar onze website en vraag uw gratis exemplaar aan.

In de 7de editie van Legal&Tech leest u onder andere:

  • Koffie met | Een diepte-interview met de bekendste AI van dit moment: ChatGPT
  • Deurwaarders in het data tijdperk: Business Intelligence, overnames en innovatie veranderen de sector
  • Tijdschrijven in de advocatuur: nieuwe generatie nieuwe werkwijze?
  • De toekomst van de digitale (notariële) akte: digitaal identificeren
  • Je hoeft het als notaris écht niet alleen te doen
  • Tips voor een sterk wachtwoord, en hoe deze te onthouden

Dit is natuurlijk niet alles! Lees daarom nu het Legal&Tech magazine met 20 pagina’s aan verschillende onderwerpen, interviews en onderzoeken. Bent u benieuwd naar de laatste ontwikkelingen op het gebied van ICT & digitalisering?

Lees of bestel nu uw gratis editie van Legal&Tech.

Delen:

De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT-dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven