Leiden Revisited 2018

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Terug de collegebanken in. Dat deed een flinke groep Leidse juridische alumni eind augustus. Vlak voor het academisch jaar van start ging, organiseerde PAO Leiden ‘Leiden revisited’ – de deelnemers konden sessies op diverse rechtsgebieden volgen en daarmee opleidingspunten behalen. Na afloop was er een netwerkborrel, opgeluisterd door een band, foodtrucks en een saladebar, waar oud-studienoten en (oud-)docenten konden bijpraten. Fotograaf Geert Snoeijer – ooit ook rechtenstudent, maar dan niet in Leiden – legde iedereen van links naar rechts vast. Benieuwd wie wie is? Bekijk de onderschriften op onze Facebookpagina.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top