Leidse oud-masterstudenten presenteren bij ministerie Justitie en Veiligheid

De Leidse oud-masterstudenten Jeugdrecht Fien Bouwmeester, Renee Muller, Imaani Stegeman, Demi Onclin en Rosa Passchier hebben een presentatie gegeven over hun masterscripties bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. 'Het was een interessante en inspirerende middag.'

Delen:

beeld: Depositphotos

Tijdens de middag brachten de oud-studenten actuele onderwerpen vanuit een kinderrechtelijk perspectief voor het voetlicht. “Het was een prachtige manier om de kennis die door deze oud-studenten is vergaard, te delen met medewerkers van het ministerie van Justitie en Veiligheid en daarover met elkaar in gesprek te gaan”, vertelt de Leidse universiteitswebsite.

Tijdens de presentatie waren rijksambtenaren aanwezig van onder meer de Centrale Autoriteit internationale kinderaangelegenheden, de Raad voor de Kinderbescherming en de Directie Wetgeving en Juridische Zaken aanwezig.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven