Let’s meet NautaDutilh

Delen:

lets meetEen studentstage bij NautaDutilh is een prachtige mogelijkheid om de dagelijkse praktijk te leren kennen. Tijdens de studentstage, die twee maanden duurt, doe je ervaring op binnen twee verschillende praktijkgroepen. Fiscale studentstagiaires gaan aan de slag binnen de praktijkgroep Taxation. Studenten notarieel recht werken mee binnen de notariële praktijkgroepen Corporate M&A, Real Estate en/of Banking & Finance. Het is ook mogelijk ervaring op te doen in meerdere disciplines. Bij de indeling in praktijkgroepen houden we uiteraard rekening met jouw voorkeur.

Je werkt mee aan uiteenlopende zaken en gaat zoveel mogelijk mee naar de rechtbank en besprekingen met cliënten. Je krijgt de mogelijkheid interne cursussen te volgen en leert onze medewerkers kennen tijdens de wekelijkse kantoorborrel. Daarnaast zijn er veel sociale evenementen waar je welkom bent. Tijdens je stage ontvang je een ruime stagevergoeding en reiskosten worden vergoed. Studenten uit Maastricht, Groningen, Nijmegen en Tilburg kunnen in aanmerking komen voor een huurvergoeding voor een tijdelijke woonruimte in Amsterdam of Rotterdam.

Internationale ambities? Bij ons heb je de mogelijkheid om een maand in Londen of in New York te werken. Deze periode volgt altijd op een maand stage binnen onze kantoren Amsterdam of Rotterdams. De internationale stage is mogelijk voor studenten Nederlands recht, notarieel recht of fiscaal recht.

Wil je werken en studeren tegelijk? In navolging van je studentstage kun je bij NautaDutilh ook een werkstage lopen. Als werkstudent bij NautaDutilh werk je naast je studie parttime binnen een praktijkgroep. Je ontvangt een arbeidscontract voor drie maanden en een salaris.

Heb je interesse of wil je meer weten? Neem dan contact op met één van onze recruiters!

Pim van Mierlo: 020 71 71 224            Pim.vanMierlo@nautadutilh.com
Fleur Jonkman: 020 71 71 950            Fleur.Jonkman@nautadutilh.com
Kim Libosan:     020 71 71 863            Kim.Libosan@nautadutilh.com

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven