Levi Boor (Erasmus Universiteit Rotterdam) wint scriptieprijs Stichting Beer impuls

Levi Boor (Erasmus Universiteit Rotterdam) heeft de landelijke scriptieprijs Stichting Beer impuls gewonnen met zijn scriptie ‘Vergoeding van gederfde zwarte inkomsten’.

Delen:

Vlnr: Theo Kremer, Liesbeth Enneking, Levi Boor, Cees van Dam, John Beer

Het was voor de vakjury, bestaande uit prof. mr. C.C. van Dam, mr. dr. F.Th. Kremer en mr. J.M. Beer, geen eenvoudige beslissing. “Het hoge niveau van alle beoordeelde scripties heeft het de jury wederom niet gemakkelijk gemaakt om tot een eindoordeel te komen”, zo meldt Stichting Beer impuls. De jury kwam uit op Levi Boor van Erasmus Universiteit Rotterdam, die zijn scriptie schreef over vergoeding van gederfde zwarte inkomsten.

Het onderwerp van de scriptie is van praktisch belang voor de personenschadepraktijk en is actueel. “De scriptie is goed geschreven. Er is sprake van een duidelijke onderzoeksvraag, een goede opbouw waarbij de diverse argumenten adequaat en gedetailleerd worden besproken en de scriptie bevat nuttige rechtsvergelijkende informatie”, zo valt in het juryrapport te lezen. “De scriptie kent nauwelijks zwakke kanten en neemt de auteur na het afwegen van een veelheid aan argumenten duidelijk stelling.”

Levi heeft hiermee 1.750 euro gewonnen, en ook de vakgroep privaatrecht van de Erasmus Universiteit Rotterdam ontvangt dit bedrag, voor het inzenden van de scriptie.

De scriptieprijs is een initiatief van Stichting Beer impuls. Stichting Beer impuls is opgericht door Amsterdamse slachtofferadvocaten, en stimuleert onder andere de ontwikkeling van jong talent met belangstelling voor het rechtsgebied van aansprakelijkheid en personenschade.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven