Partnerbijdrage van

Lexxyn Groep onderzoekt benchmark digitalisering Nederlandse advocatuur

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Digitalisering is in de advocatuur allang geen noodzakelijk kwaad meer, maar wordt steeds meer erkend als middel om efficiënt en kwalitatief hoogwaardig werk te leveren. Des te belangrijker wordt het voor Nederlandse advocatenkantoren om dus een gedegen plan te hebben om dit belangrijke thema binnen hun organisatie aan te pakken.

Om te helpen deze plannen richting en vorm te geven, onderzoekt Lexxyn Groep middels een nieuwe benchmark de digitalisering van de Nederlandse advocatuur. In de benchmark wordt onder meer ingegaan op technologie keuzes, investeringsgebieden, thuiswerken, beveiliging, communicatie en meer. Mr. Online heeft zich als mediapartner verbonden aan dit onderzoek.

Vergelijking met vakgenoten

Deelnemers aan het onderzoek ontvangen de gegevens van hun kantoor na het opstellen van de benchmark weer terug van Lexxyn Groep, zodat zij kunnen zien waar zij staan ten opzichte van hun vakgenoten. Dit geeft nieuwe inspiratie en ideeën om de eigen digitaliseringsstrategie weer verder vorm te geven. De benchmark kan worden ingevuld door ieder kantoor, van iedere omvang of rechtsgebied. De benchmark wordt naar verwachting nog voor de zomer gepubliceerd.

Deelnemen aan het onderzoek

Het invullen van het onderzoek duurt ongeveer 10 minuten en kan volledig online. Kunt u het onderzoek niet in één keer afronden, dan kunt u ook op een later moment weer verder gaan.

Klik hier om deel te nemen aan het onderzoek

Wilt u graag deelnemen aan het onderzoek, maar heeft u toch nog aanvullende vragen, dan kunt u contact opnemen met onze researcher Ellen Chatsjatoerova via EChatsjatoerova@lexxyn.nl

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT-dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top