LI Roadmap 2022/2023: ontdek de belangrijkste highlights en ontwikkelingen

Delen:

Legal Intelligence

Met de geavanceerde zoekmogelijkheden binnen Legal Intelligence vind je in een oogwenk de informatie die je zoekt. Op één platform worden verschillende soorten informatie en bronnen direct gecombineerd en gegroepeerd op basis van relevantie. Geheel in lijn met jouw werkproces.

Verbeteringen in 2022 en 2023

Legal Intelligence innoveert continu. Bekijk de Roadmap en zie welke verbeteringen we in 2022 hebben doorgevoerd en wat er voor 2023 op de planning staat.
Sjoerd Smit (Product Manager) en Samira Morabit – el Meziani (Business Analist) zijn trots op wat ze samen met het team hebben ontwikkeld en vertellen er in een korte video meer over.

Probeer Legal Intelligence

Heb je nog geen toegang en ben je benieuwd wat Legal Intelligence voor jouw kantoor of juridische afdeling kan betekenen? Vraag een gratis proefabonnement aan en ontdek het zelf.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven