Lot Wolswijk en Lukas van den Berge: Docenttalent en Docent van het jaar

De Juridische Studenten Vereniging Utrecht, JSVU, heeft namens alle rechtenstudieverenigingen in Utrecht de docenttalent en docentprijs 2022 uitgereikt aan Lot Wolswijk en Lukas van den Berge.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

“Beide docenten kregen complimenten voor hun brede kennis, waardoor ze de studenten ook een brede visie op rechtsgeleerdheid bijbrengen”, zo lezen we op de site van de Utrechtse universiteit. Lot wordt onder meer door de studenten gewaardeerd omdat ze “hen aanmoedigt om kritisch te zijn en om niet bang te zijn om fouten te maken.” Van Vivek waarderen de studenten onder meer dat hij “de studenten een kritische houding bijbrengt en dat hij ze heeft geholpen om onderzoek te doen en dat te publiceren. Hij slaat een brug tussen onderwijs en onderzoek.”

Lees hier het volledige artikel.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top