Maak impact als programmamanager / trainer bij Dialogue

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Dialogue is op zoek naar juristen die als programmamanager en trainer willen bijdragen aan de ontwikkeling van een duurzame juridische sector. Wat is jouw visie op de vaardigheden die de advocaat van de toekomst nodig heeft?

Wie zijn wij?

Dialogue is dé opleider voor juristen, notarissen en bedrijfsjuristen op het gebied van soft skills, leiderschap en samenwerken. Met een gedreven team zetten wij ons dagelijks in om het beste uit professionals naar boven te halen. Zo dragen we bij aan de ontwikkeling van een duurzame en ethische juridische sector. Dat doen we op onze kenmerkende manier: praktisch, inspirerend én uitdagend.

Door onze jarenlange kennis van de branche zijn wij in staat om ons in te leven in de uitdagingen van juridische organisaties. Wij bieden een inspirerend aanbod voor professionals in iedere fase van hun loopbaan. Zo verzorgen we (samen met CPO) de Beroepsopleiding Advocaten, en hebben wij trainingen en opleidingen die passen bij elke volgende stap op het juridische carrièrepad.

Wie ben jij?

Wij zijn zowel voor Dialogue als voor de Beroepsopleiding Advocaten op zoek naar talentvolle en ervaren juristen die echt impact willen maken. Ben jij toe aan een carrièreswitch maar wil je wel betrokken blijven bij de juridische sector? Wil je je ervaring inzetten voor het ontwikkelen van de vaardigheden van je vakgenoten? Dan gaan we graag met je in dialoog.

Hoe ziet je nieuwe carrière eruit?

Als programmamanager bij Dialogue ontwikkel je inspirerende, uitdagende programma’s voor de juridische wereld. Dat doe je natuurlijk op basis van jouw eigen ervaring en die van collega-advocaten, notarissen en bedrijfsjuristen uit je netwerk, met wie je regelmatig contact onderhoudt. Je volgt de ontwikkeling van het vak op de voet en bent altijd met mensen uit het veld in gesprek. Zo weet je wat er speelt, signaleer je kansen, en zet je onze programma’s op ondernemende wijze uit in de markt. En vanzelfsprekend zet je jouw thought leadership ook in als trainer voor de groep.

Wat vragen we van jou?

 • Je hebt 4-7 jaar werkervaring als advocaat.
 • Je bent gemotiveerd om bij te dragen aan de ontwikkeling van een duurzame juridische sector.
 • Je bent creatief en vindt het leuk om uitdagende en inspirerende programma’s te ontwikkelen.
 • Je hebt een passie voor het trainen van vakgenoten en weet te verbinden en samen te werken.
 • Je bent ondernemend, zelfstartend, en durft je omgeving uit te dagen.
 • Je kunt onze klanten inspireren en uitdagen op nieuwe vraagstukken en thema’s.
 • Je houdt van tempo en bent een echte aanpakker.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Enthousiaste collega’s met wie je met plezier samenwerkt, op pad gaat en – als je wilt – een borrel drinkt.
 • Een omgeving waar aandacht is voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Werk dat ertoe doet: wij willen samen een bijdrage leveren aan een gezonde juridische sector met ethisch besef en leiderschap.
 • Een organisatie waarvoor niet alleen commercieel succes, maar ook maatschappelijke impact een belangrijke drijfveer is. Dialogue is daarom trots een B Corp-gecertificeerde organisatie te zijn.
 • Een heerlijk nieuw kantoor in het centrum Bussum (vanaf zomer 2020).

Herken jij je in dit profiel en wil je solliciteren?

Stuur je CV en uitgebreide motivatie naar onze HR Manager:

Mary Blaauw
Dialogue
Lindelaan 10
1405 AK Bussum

Je kunt Mary ook bereiken via 035 541 18 44, of bekijk voor meer informatie onze website www.dialoguebv.nl.

Sollicitatieprocedure

Na de eerste gespreksronde met de senior opleidingsmanager Academy en de HR manager, vindt een tweede gesprek plaats met de directie en andere directe collega’s. Daarna volgt de beslissing en het arbeidsvoorwaardengesprek.

Standplaats

Bussum

B Corp voor duurzaamheid

Bij Dialogue vinden we de impact die ons bedrijf heeft op de maatschappij, het milieu en mensen heel belangrijk; niet alles draait om financiële resultaten. Bij alles wat we doen willen we rekening houden met duurzaamheid. Daarom hebben wij ons aangesloten bij de wereldwijde B Corporations community en zijn wij sinds april van dit jaar een B Corp-gecertificeerde onderneming. Dialogue staat voor inclusief werkgeverschap en streeft ernaar een afspiegeling van de samenleving te zijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl