Maak je woonkamer compleet met de ideale relaxstoel

Als je wilt weten wat voor een stoel het beste bij jou past, dan moet je eerst weten wat jouw behoefte is. Ben je op zoek naar een stoel die sfeer en stijl toevoegt aan jouw woonkamer? Of ben je op zoek naar een stoel die het leven een stukje aangenamer maakt? Denk dan aan een stoel vol technische snufjes, zoals een massageoptie of verwarming in jouw stoel. Al deze opties maken de keuze er niet gemakkelijker op. We leggen je graag het verschil uit tussen relaxstoelen, bijzetfauteuils en massagestoelen.

Delen:

Maak je woonkamer compleet met de ideale relaxstoel

Een fraaie stoel met technische snufjes – De relaxstoel 

De naam zegt het eigenlijk al, de relaxstoel is een stoel om heerlijk te relaxen. Vaak denkt men nog aan een ouderwetse en vrije grote fauteuil, die opvallend aanwezig is in de woonkamer. Tegenwoordig is dit achterhaald en zijn er hippe relaxstoelen, in alle vormen, kleuren en maten op de markt. Van industrieel design, tot modern design of juiste een luxe uitvoering. Relaxstoelen zijn er in vele vormen.   

Veelal zijn de relaxstoelen van tegenwoordig uit te breiden met allerlei technische snufjes. Wat te denken van een USB oplaadpunt, om jouw tablet of smartphone op te laden terwijl je in de stoel zit. Of breid de stoel uit met een tablethouder, zodat jij naar jouw favoriete serie kan kijken of je favoriete muziek kunt luisteren vanuit je stoel. En het mooiste: de motoren in deze relaxstoelen zijn tegenwoordig zo klein en sterk, dat je aan de buitenkant niet zit dat er zich een motor in de stoel bevindt. 

Maak je woonkamer compleet met de ideale relaxstoel
De bijzetfauteuil vormt een perfecte match bij de rest van het interieur

Een sfeermaker – De bijzetfauteuil  

Een bijzetfauteuil, ook wel bekend als een draaifauteuil, is in vele varianten verkrijgbaar. Het gaat om een relatief kleine stoel met weinig opties qua verstelbaarheid. Deze stoel heeft wel een optimaal zitcomfort. Het verschil met een relaxstoel is dat hier geen techniek (motoren) in de stoel zitten. Wel is het mogelijk om een bijpassende hocker of poef uit te zoeken bij je stoel en zo je woonkamer nog meer sfeer geven. De bijzetfauteuil maakt letterlijk je woonkamer compleet! 

Design, functionaliteit & optimaal comfort: De massagestoel 

Maak je woonkamer compleet met de ideale relaxstoel Een massagestoel is dezelfde stoel als de relaxstoel, alleen is hier een massagefunctie aan toegevoegd. Vergeet hierbij de massagestoelen die je wellicht kent het vliegveld of winkelcentra. De massagestoel van tegenwoordig is een stijlvolle en modern relaxstoel, uitgerust met een massagefunctie. Ook in de stoel nog uit te breiden met aanvullende comfortopties als een lendenondersteuning of bijvoorbeeld een verwarmingsfunctie.  

Maak je woonkamer compleet met de ideale relaxstoel Ga heerlijk ontspannen zitten in je stoel, zet de massagefunctie aan en geniet van een heerlijk ontspanmoment! Je komt helemaal opgeladen weer uit je stoel.

Heb je vaak last van stijve spieren of vaak pijn in je rug? Dan is de massagefunctie een perfecte oplossing voor jou! Verrijk je interieur en geef je lichaam de perfecte ontspanning met een massagestoel.

Over Prominent 

Al ruim 20 jaar laat Prominent iedereen ervaren wat écht goed zitten is. Zitcomfort van top tot teen, in een relaxstoel of bank 100% op maat gemaakt. Doordat de zitmeubelen altijd optimale ondersteuning geven, laat Prominent iedereen ervaren wat ultiem zitcomfort is. Zitcomfort in combinatie met doordacht design, zorgt ook voor een stijlvol zitmeubel in de woonkamer van vele Nederlanders. Ontdek de collectie van Prominent op www.prominent.nu of kom naar één van de ruim 40 winkels door het hele land.  

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven