Maatwerk voor partners van advocatenkantoren

Delen:

VLS Logo 100x100Uit ervaring weten we dat een hypotheekaanvraag met complexiteit bij veel aanbieders lastig is. Zeker bij niet-alledaagse financiële situaties zoals een variabel winstaandeel, dividendinkomen en inkomen uit vermogen. Dan is het prettig als iemand aan weinig woorden genoeg heeft en de juiste vragen stelt.

Van Lanschot is helemaal thuis in uw sector en in de complexe wereld van vermogen, beloningen, fiscale voorwaarden en de combinatie zakelijk-privé. Mede dankzij onze diepgaande financiële kennis van wat er speelt binnen uw beroepsgroep kunnen wij een helder beeld geven van wat er financieel voor u mogelijk en haalbaar is. Al deze kennis zetten wij om naar financiële adviezen op maat.

Een woning financieren is door de huidige lage rentestand op dit moment aantrekkelijk. Onze hypotheektarieven zijn concurrerend. En hebt u vermogen ondergebracht bij Van Lanschot? Dan krijgt u korting op de toch al scherpe tarieven. Uw korting kan oplopen tot wel 0,3%. Wij leggen u graag de voorwaarden uit.

We hebben alles in huis om u een passend advies te kunnen geven.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven