Masters of LXRY viert feest

Delen:

Louwman Exclusive Masters of LXRY 2015 2Al vijftien jaar de grootste luxebeurs van Europa

In 2002 opende de allereerste editie van Masters of LXRY haar deuren, toen nog in de Passenger Terminal Amsterdam. In de jaren die volgden zou het uitgroeien tot de grootste luxebeurs van Europa. Imponerend en uniek. Nu, vijftien jaar later, is het nog net zo spraakmakend en prestigieus. Masters of LXRY: dé plek waar alle grote namen uit de wereld van kunst, interieur, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s samenkomen.

Dit jaar viert de beurs een jubileumeditie, en dat wordt tevens de allergrootste editie ooit in het bestaan van Masters of LXRY, met meer dan 35.000 vierkante meter beursoppervlakte, waar bijna 400 bedrijven en merken zich aan een groot en internationaal publiek presenteren. Een publiek dat op de beursvloer kan genieten van heerlijk eten en drinken in een keur aan geweldige restaurants en bars, van bijzonder live entertainment op de vele podia, van unieke primeurs en collecties, van kunst en modeshows van topdesigners. Dat alles in een omgeving van prachtig ontworpen stands en met een geheel vernieuwde ambiance: het moderne Elicium Centre, dat dit jaar voor het eerst het decor vormt van een prachtig en statig entree. En het is de enige plek waar Gassan de allergrootste horlogecollectie van Europa presenteert: unieke stukken van wereldmerken als Rolex, Jaeger-LeCoultre en OMEGA.

Louwman Exclusive Masters of LXRY 2015 200En er zijn nog veel meer primeurs: de grensverleggende auto’s van Land Rover zijn ook dit jaar weer volop aanwezig. Neem de nieuwe Discovery, die op Masters of LXRY zijn Nederlandse première beleeft. Ook de nieuwe Range Rover Evoque Convertible is te bewonderen.

Lexus heeft op Masters of LXRY de publiekspremière van de gloednieuwe Lexus LC 500h.Wereldprimeur hierbij is de state-of-the-art Multi Stage Hybrid drivetrain.
Goed Folk MOL zaterdag 7959Voor de eerste keer toont de Europese beroemde kunstenaar Marco Mehn zijn kunstcollectie in Amsterdam. Niet alleen zijn de werken ontzettend gewild, maar door de snelle waardestijging is het ook nog eens een aantrekkelijke investering.
‘Amsterdam is Beautiful’, zo heet de nieuwe collectie kunstwerken van Mr. Brainwash die Wanrooij Gallery presenteert op Masters of LXRY. Voor de eerste keer zal er in Amsterdam een nieuwe serie van kunstwerken te zien zijn van deze wereldberoemde kunstenaar, bekend uit de cult docu: Exit Through the Gift Shop, van Banksy.

Deze jubileum editie heeft tevens een Koninklijke touch dankzij Prins Bernhard jr., die met zijn tendersloep Waterdream de speciale gelimiteerde editie van de Waterdream s-850 op Masters of LXRY presenteert.

De evolutie van het merk Masters of LXRY loopt synchroon met de, noem het, democratisering van luxe. Kwaliteit, ambacht en innovatie zijn meer en meer haalbaar geworden voor een steeds groter publiek. Grenzen vervagen, de wereld wordt kleiner, dromen makkelijker realiseerbaar. Masters of LXRY groeide mee en werd door de jaren heen steeds invloedrijker. Internationaal toonaangevende merken kiezen voor dit podium om primeurs aan het grote publiek te presenteren. Want: deelnemen aan Masters of LXRY betekent een benchmark voor kwaliteit, voor een verwezenlijking van pure luxe en authenticiteit.

Zorg dat je erbij bent op Masters of LXRY 2016, van 8 t/m 12 december in de RAI Amsterdam. De naam zegt het al: ‘Masters’ zijn de deelnemers, ‘LXRY’ hun speelveld. Entreekaarten zijn te bestellen op LXRY.NL

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven