MEER ZAKEN, MINDER ZORGEN

Voor kleine advocatenkantoren en eenpitters is het doorgaans lastig om een netwerk op te bouwen. Dit al helemaal als het specialisme zich richt op particulieren die geen herhaalde zaken aanleveren. Google is een oplossing om een continue stroom aan nieuwe cliënten te bereiken.

Delen:

VINDBAARHEID VOOR NIEUWE CLIËNTEN

Voor advocatenkantoren is het erg moeilijk en tijdrovend om op een natuurlijke wijze goede posities te krijgen in Google. Adverteren via Google is erg prijzig. Voor sommige zoekwoorden worden tarieven gehanteerd van meer dan 10 euro per klik. En voor een zaak zijn vaak 10-tallen klikken nodig. Bezoekers zijn immers vaak alleen op zoek naar informatie.

Eleads zorgt voor een doorlopende stroom aan nieuwe cliënten en u hoeft zich geen zorgen te maken om acquisitie en kunt u zich volledig richten op behandeling van zaken en daarmee het behalen van omzet.

GENERATIE VAN KWALITATIEVE LEADS

Eleads is uitgever van meerdere websites die uitsluitend leads genereren voor de advocatuur. Eleads is een van de grootste spelers op de Nederlandse markt. Via 14 websites informeren wij jaarlijks zo’n 1,5 miljoen rechtzoekenden (onder meer via onze eigen labels Lawspot en Pro-deo Advocaten (www.pro-deo-advocaten.com ). Hiervan verwijzen wij ongeveer 12.000 rechtzoekenden door naar ons huidig netwerk van circa 200 aangesloten advocaten. Ons team bestaat uit ervaren online marketeers, ontwikkelaars en juristen die de content verzorgen. Het team werkt dagelijks aan het verder optimaliseren en uitbreiden van de websites om advocaten te voorzien van kwalitatieve leads.

Als u interesse hebt om aan te sluiten bij ons netwerk, kunt u meer informatie vinden op onze website (www.eleadsbv.nl ). U kunt daar uiteraard ook een contactformulier invullen om extra informatie te verkrijgen.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven