Meijerslezing, 20 januari 2017

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Drie vliegen in één klap: in het Leidse Kamerlingh Onnesgebouw werden 20 januari de jaarlijkse Meijerslezing, de uitreiking van de Meijersprijs (plus nog wat prijzen) en de facultaire nieuwjaarsreceptie gecombineerd. De lezing, getiteld ‘Dood op bestelling… Een doodlopende weg?’, werd gehouden door hoogleraar straf- en strafprocesrecht Tineke Cleiren. De prijs, voor het beste artikel van een promovendus uit 2016, ging naar Valentina Caria. Daarna werd er geborreld. Chris van Houts zetten alle Leienaren (en een enkeling van daarbuiten) op de foto.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Rijksoverheid zoekt een

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top