Met recht een sport

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Denk je al na over een verdieping na je rechtenstudie en heb je een passie voor sport, dan is de leergang Sport en Recht wellicht wat voor je.

De VU heeft sinds november 2018 de leergang Sport en Recht. “Wanneer er ‘sport’ voor staat [is] recht net even anders”, vertelt deelnemer Jeroen Ras. “Wat sportrecht echt anders maakt zijn de vele onderwerpen waarmee je specifiek te maken kunt krijgen in de sportsector, zoals doping, tuchtrecht, transfers van spelers en de rechtspositie van sporters, die toch wezenlijk anders is dan die van een gewone werknemer. (…) Wie een passie heeft voor sport kan ik de leergang zeker aanbevelen: de manier van lesgeven was relaxed, waarbij praktijkverhalen werden afgewisseld met leerstukken.”

Wil je meer lezen over de ervaring van Jeroen Ras én die van Carolien de Vries met Sport en Recht, klik dan hier.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top