Moderne bestuursrechtjuristen aan de borrel

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De ‘nieuwe zaaksbehandeling’ die een paar jaar geleden werd ingevoerd betekende een modernisering van de bestuursrechtspraak. 13 februari togen bestuursrechtjuristen − rechters, stafjuristen, advocaten, procesvertegenwoordigers van bestuursorganen et cetera – naar het SSR-symposium ‘Moderne Bestuursrechtspraak’ in De Munt in Utrecht. Daar werden tijdens lezingen en workshops alle moderniteiten besproken. Na afloop was er een borrel. Fotograaf Geert Snoeijer, modern als altijd, was erbij en zette iedereen van links naar rechts op de foto. Benieuwd wie wie is? Bekijk de onderschriften op onze Facebookpagina.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Rijksoverheid zoekt een

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top