NautaDutilh over eMeet&Greets en meer

Vanwege corona zijn, net als bij vele andere kantoren, alle kantoorbezoeken bij NautaDutilh digitaal. Ook neemt het kantoor deel aan virtuele bedrijvendagen, zoals de Juridische bedrijvendag Nijmegen en Utrechtse Bedrijvendag, en andere online initiatieven zoals online speeddaten en virtuele symposia. Het kantoor kan niet wachten totdat ze jullie weer live kunnen ontmoeten.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
NautaDutilh We kunnen niet wachten totdat we talent weer live kunnen ontmoeten-c4e9802b
Vera te Lintel Hekkert (Corporate Recruiter), Pim van Mierlo (Recruitment Manager), Floortje Kieft (Corporate Recruiter)

“Afgelopen najaar organiseerden we onze eerste eMeet & Greet in samenwerking met onze collega’s van het Finance team, en met succes”, vertelt Vera te Lintel Hekkert. “Sindsdien hebben we eMeet & Greets georganiseerd met onder andere onze praktijkgroepen Corporate M&A, Capital Markets, Corporate Crime & Investigations, Financial Law en Employment. Wij zijn blij dat dit initiatief door studenten zo goed wordt ontvangen en dat we op deze manier kennis kunnen blijven maken met talent. Na afloop vragen we alle deelnemers om feedback. Aan de hand van deze evaluaties kunnen we onze eMeet&Greets nog beter laten aansluiten op de wensen en vragen van studenten. Zij geven aan het voornamelijk interessant te vinden om inhoudelijk meer over het werk te horen en inzicht te krijgen in concrete voorbeelden uit de praktijk. Op de korte termijn staan er eMeet&Greets op de planning met ons Notariaat en de praktijkgroepen Structured Finance en Competition.”

 eMeet & Greets mogelijk een blijvertje

“Digitaal recruitment kent de nodige uitdagingen en wij kunnen dan ook niet wachten totdat we talent weer live kunnen ontmoeten. Deze versnelde digitalisering heeft ons echter doen inzien dat ook digitaal recruitment kansen en voordelen biedt. Zo is het bereik met een digitaal evenement vele malen groter. Je hoeft namelijk geen maximum aantal deelnemers te bepalen vanwege de grootte van de ruimte waar je een evenement organiseert. Ook scheelt het natuurlijk reistijd, zeker voor studenten die in, bijvoorbeeld, Groningen of Maastricht studeren. De coronapandemie heeft ons dus wel degelijk ook iets positiefs gebracht. Wij sluiten niet uit dat we in de toekomst bijvoorbeeld eMeet & Greets blijven organiseren.”

Vera te Lintel Hekkert is Corporate Recruiter bij NautaDutilh.

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ook interessant:

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top