Neemt u uw vaardigheden regelmatig onder de loep?

Delen:

Mascha Furth“Juristen moeten beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden, taal is immers het gereedschap van de jurist. Door tijdnood of routine kunnen echter slechte gewoonten ontstaan. Daarom is het belangrijk regelmatig uw vaardigheden kritisch onder de loep te nemen. Tijdens een cursus tilt u uw vaardigheden naar een hoger professioneel niveau, en kunnen goede eigenschappen inslijten. Zoals een timmerman regelmatig zijn beitels slijpt, zo onderhoudt de professionele jurist zijn taalvaardigheid!”

Mw. drs. Mascha Furth, freelance docent communicatie en argumentatie, onder meer voor de Nederlandse Orde van Advocaten, de Stichting Studiecentrum Rechtspleging en de Raad van State en docente VSO/PO cursus Overtuigend pleiten bij de VU Law Academy.

Deze vaardigheidscursus wordt door Mascha Furth georganiseerd op 24 november en 1 december van 09.00-16.00 uur, NOvA 10 VSO/PO.

VULA VU logo 265x50 HRAlle cursussen van de VU Law Academy gaan dit najaar met zekerheid door, u bent verzekerd van het behalen van het verplicht aantal juridische opleidingspunten.

Bent u ook benieuwd naar ons PAO cursusprogramma? De eerste cursussen van dit najaarsseizoen beginnen al snel, vergeet niet in te schrijven:

Voor PAO cursussen in december kijk op www.vula.nl

En neem uw collega mee: hij/zij ontvangt € 45,- korting op alle PAO en VSO cursussen.

Ook organiseren we dit najaar voor het laatst nog een aantal VSO/PO cursussen “oude stijl”:

Schrijf u snel in op www.vula.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven