Partnerbijdrage van

NEXTid – Sneller, veiliger en efficiënter werken!

Eén van de belangrijke en verplichte taken van u als advocaat of notaris is om – onder andere in het kader van de Wwft – de identiteit van de cliënt te verifiëren. Maar hoe weet u of een identiteitsbewijs echt is? Dit is met het blote oog moeilijk vast te stellen.

Delen:

Om u hierbij te helpen, hebben NEXTlegal en RestPort Technologies de krachten gebundeld. Met NEXTid en de ID-scanner van Restport Technologies, kunt u alle wereldwijd in omloop zijnde ID-documenten scannen, inspecteren, verifiëren en direct automatisch opslaan bij de juiste relatie in NEXTmatters/NEXTassyst. Met behulp van NEXTid kunt u dus sneller, veiliger en ­efficiënter werken.

Mobiele oplossing

Naast de fysieke scanner kunt u ook gebruikmaken van de mobiele ID-scan oplossing voor uw smartphone. Met de app kunt u de ID-verificatie doen en met één druk op de knop stuurt u de gegevens – versleuteld – naar NEXTmatters of NEXTassyst en worden deze automatisch verwerkt. Zo kunt u ook buiten kantoor – waar u ook bent in de wereld – de identiteit van uw cliënt gemakkelijk en snel verifiëren.

Voordelen NEXTid

  • ID-bewijzen uit de hele wereld controleren.
  • ALLE data blijft binnen uw eigen kantooromgeving.
  • Gegevens worden automatisch verwerkt in NEXTmatters/NEXTassyst.
  • U bepaalt zelf welke data u wel of niet wilt opslaan.
  • Met de smartphone app kunt u ook op locatie gemakkelijk ID-bewijzen controleren.

NEXTid demonstratie

Op dinsdag 6 juli om 16:00 uur organiseren wij een webinar waarin we u laten zien hoe NEXTid werkt en hoe u gemakkelijk sneller, veiliger en efficiënter kunt werken. Daarnaast krijgt u als deelnemer als eerste de kans om gebruik te maken van deze mobiele oplossing! Scan de QR code met uw smartphone en meld u aan voor dit webinar: https://lglt.ch/nextidwebinar

Dit artikel is ook gepubliceerd in het Lexxyn Groep magazine Legal&Tech editie 2. Het volledige magazine kunt u hier lezen.

Auteur: Gertjan de Gans Marketing Manager NEXTlegal

Delen:

De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT-dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven