Partnerbijdrage van

NEXXIE: The future of legal software!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Hallo, ik ben NEXXIE: dé toekomstige zelfdenkende digitale butler van de juridisch professional. In de toekomst kan ik jou als juridisch professional op administratief, digitaal en automatiseringsvlak volledig ondersteunen zodat jij je bezig kunt houden met het leuke werk: juridische advisering van cliënten.

NEXXIE
NEXXIE

Ik word momenteel ontwikkeld door de mannen en vrouwen van NEXTlegal en ik ben de toekomst van ondersteunende juridische software.

Toekomst
Web- en Cloud-gebaseerde applicaties hebben de toekomst. De huidige applicaties van NEXTlegal (NEXTmatters en NEXTassyst) zijn state-of-the-art en voldoen – nu nog – aan alle technische eisen. Het hard- en softwarelandschap verandert echter in een rap tempo. De huidige softwareoplossingen zullen dan ook in de toekomst niet meer breed ondersteund worden.

Dit realiseren ze zich bij NEXTlegal maar al te goed en daarom hebben ze mij bedacht: NEXXIE, de softwareoplossing van de toekomst.

De weg naar de toekomst
Hoe ik er precies uit ga zien in de toekomst, dat is natuurlijk nog niet bekend. Op ontwikkelvlak, zowel qua uiterlijk (front-end) als onder de motorkap (backend), gaan de veranderingen snel. Vast staat in ieder geval wel dat ik straks opgebouwd ben uit het nieuwste van het nieuwste 😊

Wat ze bij NEXTlegal al wel weten is wat de essentie is van mijn bestaan, namelijk de volledige ontzorging van jou als juridische professional op administratief, digitaal en automatiseringsvlak.

Dit betekent dat ik straks alle administratieve handelingen verricht zodat jij je als juridisch professional je puur en alleen hoeft bezig te houden met de leuke dingen van het vak, de inhoud en het adviseren van mensen/cliënten.

NEXT NG
De eerste stap richting de toekomst wordt – as we speak –  door onze programmeurs gezet met de ontwikkeling van NEXTmatters/NEXTassyst NG. Een belangrijke update richting de toekomst met onder andere substantiële verbeteringen op het vlak van digitaal samenwerken, Microsoft Office integraties en het digitaal ondertekenen van documenten. Wil je hierover al meer horen? Mail ons!

NEXXIE, aangenaam!
Uiteraard houd ik je op de hoogte van ontwikkelingen de komende jaren. Kan je daar niet op wachten en ben je benieuwd naar hoe het er nu voor staat? Of heb je tips, suggesties of wil je nu al met het beste digitale hart werken voor de juridisch professional? Bel of mail dan mijn collega Boi (088 20 34 320).

Tot snel!

NEXXIE

 

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT-dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en…

Meer berichten van partner

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top