Nieuw bestuur voor KienhuisHoving advocaten en notarissen

Het bestuur van KienhuisHoving advocaten en notarissen wordt vanaf 1 juni 2021 gevormd door Lesley Broos, Madeleine van der Wal en Matthijs van Rozen, waarbij Lesley Broos de rol van voorzitter zal bekleden.

Delen:

v.l.n.r. Madeleine van der Wal, Lesley Broos, Matthijs van Rozen

Broos geeft als advocaat leiding aan de sectie intellectuele eigendom, ICT-recht en privacy van KienhuisHoving. Daarnaast bekleedt hij een nevenaanstelling als universitair docent Business Law & Technology aan Universiteit Twente.

Van der Wal werkt sinds 1995 in het notariaat en is in 2001 benoemd tot notaris in Utrecht. Eerst bij CMS en in 2011 maakte zij de overstap naar Holtman Notarissen. KienhuisHoving heeft in oktober 2020 Holtman Notarissen overgenomen. Madeleine is gespecialiseerd in het commercieel vastgoed en het personen- en familierecht.

Van Rozen is sinds 1999 verbonden aan KienhuisHoving en is in 2012 benoemd tot notaris in Enschede. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en nauw betrokken bij de German Desk.

Alle drie blijven, naast hun bestuurstaak, werkzaam als advocaat c.q. notaris. Lesley Broos: “Een van de belangrijke doelstellingen voor dit bestuur is om samen met alle collega’s de doorgroei van ons kantoor te realiseren, zowel in termen van aantal medewerkers als in termen van kwaliteit en rendement, maar met oog voor de menselijke maat die ons kantoor tot zo´n fijne werkomgeving maakt.”

Met deze benoeming zegt KienhuisHoving erin geslaagd te zijn een sterk en slagvaardig bestuur te benoemen, waarin zowel het kantoor in Enschede als in Utrecht vertegenwoordigd zijn. “Een bestuur dat in staat is om adequaat in te spelen op toekomstige ontwikkelingen in de advocatuur en het notariaat.”

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven