NIEUWE AFLEVERING PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS

Recht met een traan; hoofdofficier Diederik Greive ziet de rechtspraktijk als een podium voor tragedies. En van die tragiek moeten we afblijven met ons denken. Greive pleegt met deze aflevering van SSR Meestervertellers een daad van verzet tegen de neiging om alles recht te spreken wat krom is. In 10 minuten neemt hij je mee langs Plato, juridische tangverlossingen, Nietzsche, morele intuïtie en de toeslagenaffaire. Amor fati!

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Nieuwe aflevering podcast ssr meestervertellers

Luister hier naar de aflevering met Diederik Greive:

SSR MEESTERVERTELLERS PRESENTEERT: PLAATS DELICT INTERNET

In de maand februari publiceren we wekelijks een nieuwe aflevering met als thema cybercrime.
Cyberexpert Chris van ’t Hof gaat in gesprek met Brenno de Winter, Jacqueline Bonnes, Wytske van de Wagen en Jan Jaap Oerlemans. Aan de hand van sprekende voorbeelden vertellen ze over de dilemma’s waar de rechterlijke organisatie voor staat bij de aanpak van internetcriminaliteit. Cyber is here to stay!

LUISTER EN ABONNEER JE OP ONZE PODCAST

In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Food for thought in 15 minuten.
Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via je favoriete podcast app, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top