Nieuwe aflevering podcast ssr meestervertellers

“Vandaag de dag mag van de rechter gevraagd worden op zoek te gaan naar een nieuwe balans tussen ratio en emotie”. In deze aflevering van SSR Meestervertellers is Jos van Oijen te gast. Van Oijen is rechter bij de rechtbank Zeeland – West Brabant. Met Daan Langkamp gaat hij in gesprek over de voortdurende uitdaging van de Rechtspraak om aansluiting te houden bij een snel veranderende samenleving. Hij bespreekt Maatschappelijk Effectieve Rechtspraak, het belang van empathie in de rechtszaal en professionele intimiteit.

Delen:

Nieuwe aflevering podcast ssr meestervertellers

Luister hier naar de aflevering met Jos van Oijen:

Luister en abonneer je op onze podcast

In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Food for thought in 15 minuten.
Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via je favoriete podcast app, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven