NIEUWE AFLEVERINGEN PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS

Veel nieuwe afleveringen van de podcast SSR Meestervertellers! Mooie verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Kortom food for thought voor alle druilerige herfstdagen de komende tijd.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
NIEUWE AFLEVERINGEN PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS

AFLEVERINGEN

Tips om jezelf voor de gek te houden! Brigitte Spee (breinexpert en trainer/adviseur bij de NS) is verliefd op het brein. Ze vertelt over wat je eraan hebt als je weet hoe je brein werkt.

Frank Oelmeijer (senior rechter rechtbank Limburg) spreekt over de behoefte aan controle. Zijn boodschap als het gaat over het houden van controle is: “Ga naar binnen, ga naar jezelf”.

“Verandering in organisaties, ga er maar aan staan!”. Tjip de Jong (onderzoeker en publicist op het gebied van onderwijs en verandermanagement), geeft in korte tijd 10 praktische tips over hoe je veranderprocessen wél kunt laten werken in organisaties.

Kan iemand je een herinnering aanpraten? Remco van Tooren (bestuurslid SSR) spreekt over het geheugen. Bij het vinden van de waarheid maakt hij als officier van justitie gebruik van verklaringen van getuigen. Maar is het geheugen eigenlijk wel betrouwbaar?

LUISTER EN ABONNEER JE OP ONZE PODCAST

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via de podcast apps, Spotify, iTunes, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten.

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top