NIEUWE AFLEVERINGEN PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS

Veel nieuwe afleveringen van de podcast SSR Meestervertellers! Mooie verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Kortom food for thought voor alle druilerige herfstdagen de komende tijd.

Delen:

NIEUWE AFLEVERINGEN PODCAST SSR MEESTERVERTELLERS

AFLEVERINGEN

Tips om jezelf voor de gek te houden! Brigitte Spee (breinexpert en trainer/adviseur bij de NS) is verliefd op het brein. Ze vertelt over wat je eraan hebt als je weet hoe je brein werkt.

Frank Oelmeijer (senior rechter rechtbank Limburg) spreekt over de behoefte aan controle. Zijn boodschap als het gaat over het houden van controle is: “Ga naar binnen, ga naar jezelf”.

“Verandering in organisaties, ga er maar aan staan!”. Tjip de Jong (onderzoeker en publicist op het gebied van onderwijs en verandermanagement), geeft in korte tijd 10 praktische tips over hoe je veranderprocessen wél kunt laten werken in organisaties.

Kan iemand je een herinnering aanpraten? Remco van Tooren (bestuurslid SSR) spreekt over het geheugen. Bij het vinden van de waarheid maakt hij als officier van justitie gebruik van verklaringen van getuigen. Maar is het geheugen eigenlijk wel betrouwbaar?

LUISTER EN ABONNEER JE OP ONZE PODCAST

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via de podcast apps, Spotify, iTunes, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven