Nieuwe afleveringen podcast ssr meestervertellers

‘Ben ik eerlijk behandeld?’ Dat is waar procedurele rechtvaardigheid over gaat. SSR Meestervertellers presenteert deze maand een tweeluik over dit onderwerp.

Delen:

Nieuwe afleveringen podcast ssr meestervertellers

Afleveringen

Hilke Grootelaar is adviseur bij Andersson Elffers Felix. Zij promoveerde cum laude op het onderwerp procedurele rechtvaardigheid. In het eerste deel van dit podcast-tweeluik gaat Hilke Grootelaar in gesprek met André Verburg over haar proefschrift.

In het tweede deel zijn de rollen van spreker en interviewer omgedraaid. André Verburg, staatsraad bij de Raad van State, beantwoordt de vragen van Hilke Grootelaar over zijn proefschrift over procedurele rechtvaardigheid: Bestuursrechtspraak in balans.

 Luister en abonneer je op onze podcast

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via de podcast apps, Spotify, iTunes, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven