Nieuwe afleveringen podcast SSR Meestervertellers

Delen:

Foto: SSR

In het kader van het zestigjarig bestaan trakteert SSR op online kennis. Webcolleges, e-learning modules, cursussen in de ‘virtual classroom’ en speciaal opgenomen interviews.

Van de podcast SSR Meestervertellers verschijnen in deze periode extra afleveringen die betrekking hebben op de coronacrisis. Hierin bespreken wetenschappers actuele ontwikkelingen en thema’s die juist nu spelen binnen de rechterlijke organisatie.

Marco Loos is hoogleraar privaatrecht. Als expert in het consumentenrecht praat hij u bij over uw rechten en plichten als consument in deze tijd. Heeft u nadat uw geboekte reis is geannuleerd, recht op uw geld terug, of moet u genoegen moet nemen met een voucher? En hoe zit het met het abonnement op de sportschool? Luister hier:

Brigit Toebes is hoogleraar gezondheidsrecht in internationaal perspectief.  Nu we overvallen worden door het Covid-19 virus geeft ze antwoord op de vraag: Hoe zit het ten tijde van een wereldwijde virusuitbraak eigenlijk met de bescherming van onze rechten op grond van de internationale mensenrechten? En wat is de rol van de World Health Organization (WHO)? Luister hier:

Luister en abonneer je op onze podcast

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via de podcast apps, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Maak van je reistijd inspiratietijd!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven