Nieuwe prijs naast Gouden Toga: Gouden Sleutel

Delen:

De verkiezing voor de beste wervingscampagne voor (aankomende) juristen krijgt er dit jaar een prijs bij: de Gouden Sleutel. Deze prijs komt naast de vertrouwde Gouden Toga en Gouden Bef. Ook is de manier van inzenden, de soort inzendingen, de wijze van jureren en de publieksprijs vernieuwd.

Mr. is niet langer leidend is bij het selecteren van de inzendingen. De bureaus die de campagnes daadwerkelijk maakten én hun opdrachtgevers konden de afgelopen weken inzenden.

Ander verschil is dat vanaf dit jaar álle vormen van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding meedoen: langerlopende campagnes, eenmalige uitingen, print, online en social mediacampagnes.

Ook nieuw is dat dit jaar twee jury’s zijn geformeerd: eentje bestaande uit vakexperts, en een jury waarvan starters en masterstudenten deel uitmaken, de Gouden Sleutel. Verder gaan de inzenders hun inzending ‘pitchen’ ten overstaan van de jury’s.

De Gouden Bef, de publieksprijs, blijft als vanouds.

Mr. werkt dit jaar voor Gouden Toga en Bef nauw samen met Werf&, de leidende uitgever op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en onderdeel van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, een opleidingsinstituut door en voor professionals uit het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Klik hier voor de inzendingen.

– Inzenden is niet meer mogelijk. –

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Ministerie van Justitie en Veiligheid zoekt een

Scroll naar boven