Nieuwe prijs naast Gouden Toga: Gouden Sleutel

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

De verkiezing voor de beste wervingscampagne voor (aankomende) juristen krijgt er dit jaar een prijs bij: de Gouden Sleutel. Deze prijs komt naast de vertrouwde Gouden Toga en Gouden Bef. Ook is de manier van inzenden, de soort inzendingen, de wijze van jureren en de publieksprijs vernieuwd.

Mr. is niet langer leidend is bij het selecteren van de inzendingen. De bureaus die de campagnes daadwerkelijk maakten én hun opdrachtgevers konden de afgelopen weken inzenden.

Ander verschil is dat vanaf dit jaar álle vormen van arbeidsmarktcommunicatie en employer branding meedoen: langerlopende campagnes, eenmalige uitingen, print, online en social mediacampagnes.

Ook nieuw is dat dit jaar twee jury’s zijn geformeerd: eentje bestaande uit vakexperts, en een jury waarvan starters en masterstudenten deel uitmaken, de Gouden Sleutel. Verder gaan de inzenders hun inzending ‘pitchen’ ten overstaan van de jury’s.

De Gouden Bef, de publieksprijs, blijft als vanouds.

Mr. werkt dit jaar voor Gouden Toga en Bef nauw samen met Werf&, de leidende uitgever op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en onderdeel van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, een opleidingsinstituut door en voor professionals uit het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Klik hier voor de inzendingen.

– Inzenden is niet meer mogelijk. –

Delen:

Share on linkedin
Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Over Mr.

Mr. is hét platform voor juristen. Mr. bericht over actuele zaken in de juridische wereld en belicht en becommentarieert deze vanuit een onafhankelijke positie. Mr. richt zich op alle in Nederland actieve juristen en WO-rechtenstudenten..

Volg MR. op social media

Service menu

Contactgegevens

Uitgeverij Mr. bv
Paul Krugerkade 45
2021 BN Haarlem
Uitgever: Charley Beerman
E-mail: beerman@mr-magazine.nl

Scroll naar top