Nieuwe podcast SSR Meestervertellers: Annemarie Kemp

Delen:

Foto: SSR

“Zorg goed voor jezelf!” Annemarie Kemp is officier van justitie bij het arrondissementsparket Limburg. In haar werk wordt ze regelmatig geconfronteerd met heftige dossiers in de kindermishandelingszaken die ze behandelt.

In de nieuwste aflevering van SSR Meestervertellers vertelt ze over de impact die deze zaken op haar en andere professionals kunnen hebben. Hoe bewaar je de balans bij zaken die je persoonlijk raken? Zorg goed voor jezelf (en houd je collega’s in de gaten).

Food for thought

In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Food for thought in 15 minuten. Iedere maand een nieuwe expert aan het woord over onderwerpen die voor jou interessant zijn.

Luister hier naar de aflevering met Annemarie Kemp:

Luister en abonneer je op onze podcast

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via de podcast apps, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Maak van je reistijd inspiratietijd!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven