Nieuwe podcast SSR Meestervertellers: Remco van Tooren

Delen:

Foto: SSR

“We liegen allemaal. Als mensen niet meer zouden liegen, zou de wereld onleefbaar worden. Voor het OM, een organisatie die draait om waarheidsvinding, is kennis over liegen natuurlijk essentieel”.

Remco van Tooren is namens het Openbaar Ministerie lid van het College van bestuur van SSR. Hij heeft een fascinatie voor het fenomeen ‘liegen’ en spreekt daarover in de nieuwste aflevering van SSR Meestervertellers. Wat maakt dat mensen meer of minder liegen en kunnen we dat beïnvloeden?

Luister hier naar de aflevering met Remco van Tooren:

Food for thought

In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Food for thought in 15 minuten. Iedere maand een nieuwe expert aan het woord over onderwerpen die voor jou interessant zijn.

Luister en abonneer je op onze podcast

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via de podcast apps, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Maak van je reistijd inspiratietijd!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven