Nieuwe podcast SSR Meestervertellers: Reyer Baas

Delen:

Foto: SSR

“Het meest opvallende aan de raadkamer vond ik de vrije en open sfeer die er heerste én het gebrek aan structuur dat er bestond”.

Naar aanleiding van zijn promotieonderzoek onderzocht Reyer Baas de verschillen en overeenkomsten tussen meervoudige en enkelvoudige zaken. Hij woonde daarvoor raadkamers bij.

In de nieuwste aflevering van SSR Meestervertellers gaat hij met Tamara Trotman in gesprek over de meerwaarde én de valkuilen van meervoud. “Rechters moeten de kracht opbrengen om in de raadkamer zelfstandig en kritisch te reflecteren op wat er gezegd wordt en moeten zo nodig tegen de stroom in durven gaan”.

Beluister hier de aflevering met Reyer Baas:

Food for thought

In de podcast SSR Meestervertellers hoor je inspirerende verhalen over onderwerpen die spelen binnen de rechterlijke organisatie. Food for thought in 15 minuten. Iedere maand een nieuwe expert aan het woord over onderwerpen die voor jou interessant zijn.

Luister en abonneer je op onze podcast

Alle afleveringen van SSR Meestervertellers beluister je waar en wanneer je wilt via de podcast apps, of via ssr.nl/podcast. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan.

Maak van je reistijd inspiratietijd!

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven