Nieuwe Rölinggebouw Groningen feestelijk geopend

De Groningse rechtenfaculteit heeft een nieuw gebouw betrokken: het nieuwe Rölinggebouw. Vicepresident van de Raad van State mr. Thom de Graaf, demissionair minister voor Rechtsbescherming Franc Weerwind en rector magnificus van de RUG Jacquelien Scherpen waren erbij.

Delen:

beeld: Depositphotos

De happening werd officieel geopend met een toespraak door Thom de Graaf en Franc Weerwind, waarna er flitscolleges gehouden werden door bijzonder hoogleraar Toezicht Femke de Vries en emeritus hoogleraren Feikje Vellinga-Schootstra, Fokko Tiemen Oldenhuis en Jan Brouwer, zo lezen we in de post van de faculteit op LinkedInHugo Röling gaf een lezing over het leven van zijn vader, prof. Bert Röling. Verder konden de studenten in gesprek met bekende alumni, en met Tim Hofman, over onder meer het recht en sociale (on)rechtvaardigheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven