Nieuwe sectie Insurance voor Simmons & Simmons

Simmons & Simmons heeft de Dispute Resolution-praktijk in Nederland uitgebreid met een nieuwe sectie Insurance.

Delen:

Per 1 januari jl. zijn Eva Schothorst-Gransier en Sharon van Norden toegetreden tot de Dispute Resolution-praktijk van Simmons & Simmons. Binnen deze praktijk zal Schothorst-Gransier leidinggeven aan de nieuwe sectie Insurance.

Schothorst-Gransier startte haar carrière als advocaat in 2001 en werkte de afgelopen 13 jaar voor CMS. Sharon van Norden begon in 2011 als advocaat bij CMS in dezelfde praktijk als Schothorst-Gransier, maar was de afgelopen jaren werkzaam bij Baker & McKenzie.

Beiden zijn gespecialiseerd in de behandeling van (grensoverschrijdende) productaansprakelijkheidsclaims en product recalls, met een bijzondere aandacht voor de sectoren life sciences en consumer products. Daarnaast hebben zij veel kennis en ervaring op het gebied van werkgeversaansprakelijkheid en crisismanagement. Ook adviseren en procederen zij over polisdekking, zowel bij de rechter als voor het Kifid. In samenwerking met het bestaande internationale Insurance team binnen Simmons &
Simmons, zullen zij de Insurance-praktijk in Nederland opzetten en uitbouwen.

Meer weten over deze organisatie(s)?

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Meest gelezen berichten

Van onze kennispartners

Juridische vacatures

Scroll naar boven