Nieuwe telefoon aangeschaft? Dit zijn de accessoires die niet mogen ontbreken

Als je een nieuwe telefoon hebt aangeschaft heb je vaak ook weer nieuwe telefoon accessoires nodig zoals een of meerdere telefoonhoesjes of een screenprotector. Natuurlijk zijn er ook nog veel meer andere accessoires die altijd van pas komen en niet mogen ontbreken bij je smartphone. Welke dat zijn leggen we je uit in dit artikel!

Delen:

Nieuwe telefoon aangeschaft_ Dit zijn de accessoires die niet mogen ontbreken

Een hoesje van goede kwaliteit

Een van de belangrijkste telefoon accessoire is natuurlijk een kwalitatief goed telefoonhoesje. Er is een enorm aanbod in telefoonhoesjes, wat het soms moeilijk kan maken om de juiste te vinden. Waar moet je op letten en welke kies je vervolgens? Het belangrijkste is dat het hoesje je telefoon zo goed mogelijk beschermd. Daarnaast is het belangrijk dat het hoesje voldoet aan jouw wensen. Zo zijn er hoesjes verkrijgbaar met flipovers, hoesjes met ruimte voor bankpassen of gewoon de standaard backcovers. Als je weet aan welke functies je telefoonhoesje moet voldoen kan je als laatste de kleur en het materiaal uitzoeken.

Voor extra bescherming van je telefoon kan er worden gekozen voor een screenprotector. Met een screenprotector voorkom je krassen, putjes en andere beschadigingen op het scherm van je telefoon. Een glazen screenprotector biedt over het algemeen meer bescherming dat eentje van kunststof. Sommige screenprotectors hebben ook andere extra functies waaronder een blauw licht filter. Welke screenprotector het beste is voor jouw telefoon is ook afhankelijk van je voorkeur en de situatie waarin de telefoon wordt gebruikt.

De oplader

Meestal zit een oplader al standaard bij de telefoon als je deze aanschaft maar het kan handig zijn om een oplader extra te hebben om mee te kunnen nemen of in meerdere ruimtes te hebben. Zo heb je voor elke smartphone de keuze uit snelladers, autoladers, USB-C laders maar tegenwoordig ook uit de draadloze oplader.  Draadloos opladen wordt steeds populairder en veel meer apparaten ondersteunen de techniek. De draadloze lader zelf wordt ook ieder jaar weer sneller.

Powerbank

Een powerbank is vooral handig als je veel onderweg bent of lange dagen op pad bent. Je kunt met een powerbank namelijk zonder stroomvoorziening je smartphone opladen. Dankzij het opladen via een powerbank kan je kan je met gemak uren met je smartphone doen. Een powerbank is te verkrijgen in verschillende formaten en prijzen. Vaak beschikt een powerbank bij de aanschaf al over een oplaadkabel maar soms kan het zijn dat deze er niet bij zit of dat hij niet aansluit op de desbetreffende smartphone. Daarom is het aan te raden om er of een aparte kabel bij te kopen of je kabel van je eigen oplader mee te nemen.

Carkit

Voor mensen die vaak onderweg zijn en regelmatig uren in de auto zitten is het prettig om de smartphone veilig te kunnen gebruiken tijdens het navigeren of bellen. Zonder afleiding rijden is belangrijk en daarom is het niet verstandig om onderweg met de smartphone in de hand op de speaker te bellen of op je smartphone te kijken voor de route. Daarom is een carkit een ideale oplossing die dan zeker niet mag ontbreken. In een carkit klik je je smartphone eenvoudig in vast, waardoor hij goed blijft zitten en het veel eenvoudiger is om de navigatie bij te houden of om te bellen.

Ingezonden door: GSMpunt.nl

Dit bericht valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid.

Delen:

Het belangrijkste nieuws wekelijks in uw inbox?

Abonneer u op de Mr. nieuwsbrief: elke dinsdag rond de lunch een update van het nieuws van de afgelopen week, de laatste loopbaanwijzigingen en de recentste vacatures. Meld u direct aan en ontvang elke dinsdag de Mr. nieuwsbrief.

Scroll naar boven