Partnerbijdrage van

Nieuwe Webinar: “CRM & Business Development”

Tijdens de zomervakantie bereiden wij ons voor op een nieuw seizoen Legal IT Talks. Vanaf september starten we weer met deze maandelijkse webinarserie over ICT voor de juridische praktijk. De eerste twee onderwerpen en data van het nieuwe seizoen zijn nu bekend, en we pakken gelijk goed uit met een aantal speciale gasten voor nog meer diepgang.

Delen:

Heeft u zelf suggesties voor onderwerpen waar u graag meer over zou willen weten? Laat het ons weten via info@lexxyn.nl en mogelijk staat uw onderwerp dan binnenkort centraal in een nieuwe uitzending van Legal IT Talks!

Webinar: CRM & Business Development

Business Development is voor steeds meer kantoren een relevant thema geworden. Het binnenhalen van nieuwe cliënten, het contact houden met bestaande relaties, en het werken aan de naamsbekendheid van het kantoor. Maar hoe pak je dat precies aan? En welke digitale hulpmiddelen zijn er beschikbaar?

In de Legal IT Talk “CRM & Business Development” gaan we in gesprek met Epona Legal, ontwikkelaar van ContactManager: het CRM-pakket voor de advocatuur. Als speciale gast verwelkomen we bovendien Paul van der Hoven, Managing Director van Sandler. Paul leidt al jaren ambitieuze commerciële mensen op tot succesvolle sales en managers en deelt nu graag zijn tips over sales en business development met u.

Agenda

Datum: Donderdag 9 september
Tijd: 10:30 – 11:15 uur
Dit webinar is een livestream op YouTube.

Bekijk alle informatie op de site van Lexxyn

Delen:

De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT-dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven