Partnerbijdrage van

Nieuwe Webinar: “Het digitaliseren van de administratie”

Tijdens de zomervakantie bereiden wij ons voor op een nieuw seizoen Legal IT Talks. Vanaf september starten we weer met deze maandelijkse webinarserie over ICT voor de juridische praktijk. De eerste twee onderwerpen en data van het nieuwe seizoen zijn nu bekend, en we pakken gelijk goed uit met een aantal speciale gasten voor nog meer diepgang.

Delen:

Heeft u zelf suggesties voor onderwerpen waar u graag meer over zou willen weten? Laat het ons weten via info@lexxyn.nl en mogelijk staat uw onderwerp dan binnenkort centraal in een nieuwe uitzending van Legal IT Talks!

Webinar: Het digitaliseren van de financiële administratie

De financiële administratie is bij uitstek een onderdeel voor advocaten en notarissen, dat veel baat heeft bij digitalisering. Het digitaliseren en automatiseren van financiële processen, en het inzichtelijk maken van de financiële gezondheid van het kantoor, zorgt ervoor dat u als advocaat of notaris grip houdt op uw organisatie.

In deze Legal IT Talk gaan we in gesprek met NEXTlegal en Clip Consultants, leveranciers van software voor de juridische praktijk met ieder hun eigen aanpak op het gebied van de financiële administratie.

Speciale tafelgasten

In deze extra lange Legal IT Talks schuiven ook twee speciale tafelgasten aan: accountantskantoren Visser & Visser en ETL BNA Accountants en Adviseurs delen ieder hun expertise op het gebied van digitalisering van de financiële administratie voor advocaten en notarissen.

Agenda

Datum: Donderdag 7 oktober
Tijd: 10:30 – 11:30 uur
Dit webinar is een livestream op YouTube.

Bekijk alle informatie op de site van Lexxyn

Delen:

De Lexxyn Groep verenigt diverse ICT-dienstverleners in de juridische sector. Door hun specifieke ervaring zijn zij uitstekend op de hoogte van uw bedrijfsprocessen en…

Meer berichten van partner

Scroll naar boven